Yllka jo vetëm që ka treguar dashuri ndaj këngës dhe sukses të pa diskutueshëm, ajo ka treguar edhe anën tjetër afërsinë më familjarët.

Këngëtarja nuk e ka problem të shfaq prestarët e familjes jo vetëm ata të ngushtë por edhe më të gjerë.

Në një fotografi ajo shfaqet me një zonjë e cila Yllka e ka quajtur Dada Xufë, nga ana e Gjakovës apo Deçanit motrën e babait e quajnë dadë ndërsa në disa anë tjera i quajnë hallë.

Ndryshe këngëtarja tregon një dashuri të madhe për zonjën e vjetër dhe këtë e kuptojmë nga përqafimi që Yllka i ka dhënë.

Është gjesti dhe veprimi më i bukur njerëzor të respekton të moshuarin dhe t’i fal dashuri të ngrohtë siç ata kanë nevojë.

SHPËRNDAJE