Një video që tregon hapa të thjeshtë për vizatimin e një dore është bërë virale.

Interneti është mbushur me truqe të çudtishme dhe njëherësh të mrekullueshme, për t’iu ndihmuar të bëni të gjitha llojet e gjërave – nga pastrimi e deri tek bukuria.

Por mashtrimi më i fundit për të kapur vëmendjen e njerëzve nuk ka të bëjë me pastrimin ose bukurinë – është e gjitha për artin, ose më saktësisht, vizatimin.

Një llogari në Twitter e quajtur @SatisfyingDaily ndau një video nga një burim i panjohur, duke treguar sesi vizatohet dora me hapa të thjeshtë.

Mësojeni edhe ju nga videoja e mëposhtme.