Ato janë tejet aktive në rrjetet më të frekuentuara sociale, që publikojnë imazhe të llojllojshme duke mos munguar edhe ato provokuese.

Lutfi Haziri, kryetari aktual i komunës së Gjilanit ka disa vite që është i martuar me këngëtaren Myrvete Bajrami

Ata tashmë kanë edhe 4 fëmijë, por ajo që gjithmonë bie në syrin e mediave janë vajzat e Lutfiut, të cilat shquhen për linjat trupore perfekte dhe pamjen karakteristike që kanë.

Mika me vajzën e saj Këngën duken shumë joshëse madje mund të themi se bukurinë e ka trashëguar nga e ëma, të cilat ngjasojnë po aq shumë.

‘Bëmë mama të të ngjajë’, është fjalia që i përshtatet më së shumti ku siç duket Kënga është kopja më e bukur e nënës së saj.