E ëma e saj, në pamundësi për të qenë afër pas një udhëtimi zyrtar, e ka postuar fotografinë e bijës së saj në Facebook .

Kjo është vajza e deputetes së AAK-së, Donika Kada-Bujupi, që tashmë është semi-maturante.

“Tinush ma kujtove ditën kur bëre hapat e parë e unë nuk isha aty, sot prap në një ditë te veçantë unë s’jam me ty. Por të uroj nga shpirti që të vazhdosh të ecësh vet e sigurtë në çdo hap që ndërmerrë!

Të don mami shumë dhe të puth nga larg!”