Tuna  kohë më parë bëri ca lëvizje që u nënkuptua se po përgatitet për projektin e radhës, por si duket për këtë pjesë ajo i jep kohë vetës.

Nuk ka dyshim se ajo vjen në kohën e duhur dhe më diçka të duhur për publikun.

Angazhimi si nënë I jep përgjegjësi të madhe të jetë e pranishme në rritjen e Tianit dhe çdo gjë me kohë  merr rrjedhën dhe normalitetin.

Muzikës I ka munguar ka kohë por nuk mungon në rrjetet sociale, ku sjell pamje të bukura nga pushimet dhe kryesisht të vogëlushit .

Vizita në Neë York e Tunës është pritur nga disa miq dhe njëkohësisht njëri nga ta ka festuar ditëlindjen, e këngëtarja është shfaqur në një stil shumë interesant dhe njëkohësisht shumë I këndshëm parakrahë djalit I cili ka ditëlindjen.

Përndryshe Tuna duket në formë. /Kosovarja/