Ka kohë që është kthyer në senzacion, e po vazhdon të merr secilën herë vëmendjen më të madhe.

Është fjala për rep artisten Tayna, e cila po dëshmon bindshëm karrierën e saj.

Çdo këngë që bën menjëherë pëlqehet e shndërrohet në hit.

Përveç, këngëve ajo që pëlqehet dhe komentohet pa masë është edhe paraqitja e saj fizike, e sidomos beli i saj i hollë.

Pushimet e saj në Tailandë, na kanë bërë të kuptojmë se jo vetëm këngëtare, por është edhe një femër e fortë dhe e guximshme.

Kush do guxonte ti rri afër tigrit e madje edhe të pozojë midis malit, përveç Taynës?

E tillë është ajo, një tigreshë që nuk ia ka frikën malit./Kosovarja/.