Facebook Messenger ka ardhur me një veçori të re

Që nga sot mund të shtoni edhe miq të tjerë në bisedën me zë apo me video në Messenger. Ky funksion është i disponueshëm tani edhe në Android dhe në iOS.

Gjatë kohës që jeni duke folur me zë apo video ju mund të shtoni numrin e biseduesve duke klikuar “add person”.

Deri në gjashtë persona mund të bisedoni në dy platformat e Messenger./Indeksonline/