Në një fotografi të publikuar nga Jetaoshtqef shihen nxënësit të cilët klasën e kanë shndërruar në një “klub” për luarje kartash.

Shqipëria dhe Kosova në shumë raste janë kritikuar për mënyrën e funksionimit të arsimit.

Madje në shumë rate kritikat kanë qenë edhe për mënyrën e funksionimit të shkollave, transmeton Indeksonline.

SHPËRNDAJE