Askush nuk e imagjinonte se ajo është duke hyrë në një qendër rehabilitimi për të kuruar varësinë ndaj se…ksit dhe al…oolit, që i kanë shkaktuar t..auma dhe probleme të shumta.

Këngëtarja e grupit “Spice Girls”, Mel B, është diagnostikuar me çrregullime të stresit post-trauatik dhe e ka konfirmuar hyrjen e saj në një qendër rehabilitimi, sipas ‘The Guardian’.

“Unë jam në një pikë krizë. Po përdor aoolin për të mpirë dhimbjen time”, është shprehur ajo. Po ashtu, 43 vjeçarja ka kaluar një divorc shumë të vështirë në vitin 2017, ku u nda nga bashkëshorti i saj prej 10 vitesh, me të cilin ka edhe një fëmijë.

Mel ka treguar se ai e hunonte fiizikisht dhe emocionalisht atë, ku ai e ka detyruar shpeshherë që të kryente marrëdhënie sksuale me gra të tjera.

Ndërkohë që një njeri i afërt me të, sipas “The Sun”, thotë se ajo ka varësi nga sksi, duke shkuar edhe me tre burra të ndryshëm në një ditë.