“Hector të dua! Nga Gaby”, shkruante vajza në sedilje, pa e ditur se kompania do ta shndërronte në të famshme

Të lodhur nga mesazhet e vazhdueshme e mirëmbajtjes së urbanëve, kompania e Transportit Urban në Meksikë, vendosi të bëjë publik mesazhin që një vajzë e quajtur Gaby, nuk e mendoi kurrë se për shkak të deklaratës së dashurisë do merrte një paralajmërim dhe do shndërrohej në personazhin qesharak në Facebook.

Menjëherë pas kësaj ata e kanë fotografuar dhe postuar rastin në rrjet për të paralajmëruar se kush do të bëjë diçka të tillë do të “fëlliqet”.