Aakansha Kumari një 16-vjeçare nga India ka shkruar në spital me kriza të forta në stomak.

Prindërit e saj menduan se mund të ishte thjesht një helmim ushqimi, por nuk ka rezultuar kështu.

Krizat e vajzës sa vinin dhe shtoheshin, ndaj mjekët e kanë futur në sallën e operacionit.

Operacioni ka zgjatur rreth katër orë dhe nga stomaku i vajzës janë nxjerrë dy kilogramë flokë.

Prindërit kanë thënë se nuk e dinë dhe as se nuk e kuptojnë se si është gjetur një sasi aq e madhe në stomakun e vajzës së tyre.

Shiko Videon: