Zviceranët kanë mësuar shumë nga traditat dhe kultura shqiptare si pasojë e emigrimit të shumë shqiptarëve atje

Këtë e dëshmon edhe një video ku shihen ushtarët zviceran duke vallëzuar valle shqiptare me këngën e Shpat Kasapit “Valle Kosovare”, shkruan Magazina.al
Në këtë video shihen ushtarët me uniforma ushtarake teksa festojnë me këngë e valle kosovare.

Mahnitin ushtaret zvicerane, shikoni si luajnë vallen kosovare