Një ndër humoristët që i dhuroi shumë të qeshura publikut për vite radhazi është gjakovari Sevdai Radogoshi apo ndryshe Qumili.

Skeçet dhe batutat e tij çdo herë janë mirëpritur nga publiku.

“E ka pas një hajgare Qumili” nuk është edhe frazë e panjohur, pasi që shumica e tyre mbahen edhe sot mend.

Ndryshe njihet edhe si legjenda e humorit, të rrallë janë artistët që prodhojnë humor si të Qumilit.

Kohët e fundit është aktiv më shumë në vendet e Diasporës.

E sot, për tu çudit ndoshta, por është Qumili që shëtitet me Lamborghini midis Zvicrës. Për tu besuar apo jo?

Edhe pse 61 vjeçar, kush tha që Qumilit nuk i ka hije Lamborghini??/ Kosovarja/.