Ka disa ditë që kishte paralajmëruar një projekt i të muzikor 

Kënga me titull “Maria” sapo është publikuar në kanalin YouTube dhe vjen e shoqëruar edhe me videoklip

Në klipin e kësaj kënge është edhe Vildane Zeneli, e cila bën lëvizje të ‘nxehta’ veshur tejet provokuese.

Për tekstin dhe muzikën e këngës është përkujdesur Seveni, mix/masterin Darko, ndërsa videoja është realizuar nga “Mojo Producions”.

Në linkun e mëposhtëm gjendet videoklipi i këngës “Maria” nga Tuna dhe Seven Saraçi.