Këngëtarja, e cila ka filluar të ngjallet nëpër rrjetet sociale pas një kohe, me fotografi të saj dhe të djalit, ka vazhduar që të ekspozojë më shumë fytyrën e saj por jo edhe këmbët dhe pjesët e tjera të trupit.

Këngëtarja Altuna Sjedi – Tuna, ende nuk ka arritur që të largojë kilet që ka fituar gjatë shtatzënisë.

Kjo tregon që Tuna, megjithatë ende ka ruajtur kilet e tepërta dhe nuk ka arritur që të kthejë format e saja të mëparshme..

Ndryshe, Tuna që nga lindja ka pauzuar dhe i është përkushtuar rritjes se djalit të saj që e lindi pas lidhjes se saj me Patris Berishën.

Këngëtarja pritet që së shpejti ti kthehet skenës me këngë të reja, pasi që ka paralajmëruar rikthimin e saj. /GazetaExpress/