Siç raportojnë mediat britanike,burri mund të shihet duke buzëqeshur, ndërsa bashkë me kukullën shëtitën nëpër Qendrën Southbank të qytetit, në mes të ditës.

Në një video, kukulla mund të shihet e veshur me një fustan dhe syze dielli, ndërsa turistët shikojnë drejt tyre.

Çfarë bën përshtypje është fakti se burri as që brengoset me reagimet e njerëzve, ndërsa ai me krenari e shfaq kukullën rreth qendrës së arteve.

Gjithsesi ky nuk është rasti i vetëm.

Një burrë japonez për një kohë të gjatë, kudo që kishte shkuar, e kishte marrë me vete një kukull të seksit. /Telegrafi/