Aktorët Laert Vasili dhe Ermal Mamaqi të ftuar në “360 Gradë” në Ora News, debatuan mbi faktin e të qenit të pasuri.

Pjesë nga biseda:

Vasili: Lumturia është kur njeriu është i vetëmjaftueshëm.

Nuk është i lumtur ai që ka 18 vila.

Në makutërinë e këtij njeriu që do të zotërojë gjithçka dhe sheh 1 mijë të vrarë në rrugëtimin e tij për t’u bërë i pasur.

Mamaqi: Kjo është komuniste. Ti ke frikë nga të pasurit.

Vasili: Unë kam frikë nga një i pasur që ka qenë i varfër dhe shkatërron gjithçka.

Populli jonë thotë ruaju nga zengjini i ri.

Mamaqi: Nëse je njeri i mirë, leku do të të bëjë njeri më të mirë.

SHPËRNDAJE