Ish shefi i Apple kishte prezantuar para 10 vitesh laptopin e parë të hollë të quajtur “MacBook Air 10”.

Këtë prezantim e kishte bërë në mënyrë spektakolare, fjalim i cili është përfolur shumë për mënyrën briliante se si Jobs e kishte bërë.

Ai e kishte nxjerrur këtë model të parë nga një zarf duke e quajtur si fletoren më të hollë në botë.

Në atë kohë, rivalët kishin laptopë të hollë dhe të lehtë në treg, por ishin të gjithë rreth një inç të trashë, peshonin 3 kilogramë dhe kishin ekranet 8 ose 11 inç.

Jobs arriti të sjellë diçka krejt të re e që për 10 vite është revolucionizuar aq shumë.