Sahide Mustafa bashkë me të motrën Safetën jo vetëm të dëgjuara, por edhe të komentuara, herë për muzikën, jetën, veshjet, e shumë gjëra të tjera.

Disa herë janë vënë në fokus vajzat e Safetës, që janë komentuar për pamjen, por edhe talentin në muzikë.

Ne, ju njohim me të bijën e Sahides, Redolen simpatike.

Redola sapo e ka përfunduar shkollën fillore, duket shumë e ëmbël dhe po ashtu e ka pasion muzikën.

Një yll që po vjen, apo?