Kjo video e postuar në Facebook është duke u bërë mjaft virale.

Në të shihen dy vajza të cilat hidhen nga një rrëshqitje, por në një moment ngecin në vend dhe nuk mund të lëvizin.

Më pas dëgjojnë ulërimat e një vajze dhe gjithçka kthehet në frikën e jetës së tyre.

Britmat u dëgjuan nga vajza, e cila erdhi pas krahëve të tyre, duke shkaktuar panik dhe pikërisht në këtë moment ndodhi përplasja.

Nuk dihet se ku është bërë video, apo kush janë vajzat në të, por ajo që mësohet është se fundi ka qenë i hidhur dhe se ato kanë përfunduar me lëndime.

Më poshtë mund të shikoni videon: