Ai pretendon se zbuloi struktura të fshehura në Hënë dhe tregoi footografi të pabesueshme që ai thotë se tregojnë qartë struktura artificiale dhe ndërtesa.

“Gjithçka që keni dëgjuar për Hënën është gënjeshtër!”, thotë John Lir,emër i njohur në qarqet e teoricienëve të konspiracionit.

Ai pretendon se 250 milion njerëz jetojnë aktualisht në Hënë, transmeton InfoPress.

Njerëzit fluturuan për në Hënë gjatë viteve 1940 dhe 1950.

“Siç e dimë, tymi, pluhuri ose paratë nuk mund të ngriten në vakum.

Por në këto foto, është e qartë se tymi ngrihet në një re të madhe që ngrihet nga sipërfaqja e Hënës dhe përhapet në krye të atmosferës së saj.

Do të ishte e mundur që nuk ka vakum në sipërfaqen e Hënës dhe se nuk ka vetëm një të gjashtën e gravitetit të Tokës “, thotë Lir, duke shtuar se masa e Hënës në të vërtetë është 68.71 për qind e Tokës.

Lir shpjegon se Hëna u krijua në Jupiter para 40 milionë vitesh, dhe në kohën e epokës së fundit të akullit, rreth 15,000 vjet më parë, një tërheqje elektromagnetike u kap në orbitën Tokë. E gjithë kjo shpjegon se pse në Hënë ka shumë qytete, qytetërime dhe baza të mëdha.

Përndryshe, Lir është nipi i themeluesit të Lirwet, Bill Lir. Kapiten i forcave ajrore dhe ish pilot i CIA-s i cili u drejtoi më shumë se 100 avionë të ndryshëm gjatë 40 viteve fluturimi aktiv kur u pensionua.

Ai ka më shumë certifikatata se çdo pilot tjetër i çertifikuar. Ai fluturoi drejt Azisë, Afrikës, Evropës Lindore dhe Lindjes së Mesme. /InfoPress