Këshilla për të mbajtur ngrohtë dhe me rehati beben tuaj

Duke u mbajtur temperaturën optimale në dhomë, gjumi i tyre do të jetë më i mirë. Kjo vlenë poashtu edhe për prindërit, shkruan KidSpot.

Për bebe dhe fëmijë të rritur, për të bërë gjumë të rehatshëm temperatura duhet të jetë ndërmjet 18-22 gradë celsius.

Prindër, ia vlen ta blini një termometër për dhomë me anë të të cilit do të rregullonit temperaturën nga pajisjet e ngrohjes.