Pasagjerët e “AirAsia X” kanë mbetur të tmerruar gjatë fluturimi nga Malajzia për në Australi, pasi avioni i tyre filloi të dridhej papritur.

Aeroplani A330 filloi të dridhej në mes të qiellit të hapur.

Thuhet se kthimi u realizua për shkak të çështjeve teknike.

Gjatë kohës që piloti u ka dhënë lajmin e keq u ka kërkuar që të luteshin.

E gjithë kjo skenë është filmuar nga një pasagjer.

Pamjet tregojnë njerëz që qajnë, disa të tjerë mbulonin fytyrat për të mos parë se ç’po ndodhte dhe të tjerë ulërinin.

Shiko Videon: