Një nga vajzat më interesante të Showbizit shqiptar ka nisur një  kapitull të  ri

Pas ndarjes nga babai i Gabrielit, Hueyda El Saied është zhvendosur në Luksemburg për të gjetur një punë të re. Mjaft entuzuiaste ajo ka treguar se tashmë është një punonjse në bankë.

Nëpërmjet një videoje në ‘Instastory’ Hueyda ka treguar për punën e saj të re.
“Jam unë pas pune.

Kam filluar punë në bankë dhe më pëlqen shumë,”- është shprehur Hueyda.

Hueyda El Saied fillon punë të re në Luksemburg

SHPËRNDAJE