Ajo asnjëherë nuk ngurron që të shfaqë pikës e sa j të fortë trupore, që janë të pasmet e saj.

Anastasia Kvitko është modelja e njohur ruse e cila shquhet për linjat e saj trupore dhe pozat provokative që merr

Njëjtë ka vepruar edhe këtë herë.

Ajo ka shfaqur të pasmet e saj gjigante, të vilat vetëm sa nuk i pëlcasin.