Një video trego momenti qesharak ku një njeri shihet duke vozitur në një motoçikletë me lopën e tij, të ulur në prehër.

Një person filmoi njeriun e buzëqeshur duke vozitur biçikletën me gjedhin e madh, i cili posedon ngjyrë gri, të ulur prehër dhe qëndron me qetësi.

Klip i “çmendur”, që u mundësua nga një pasagjer në një makinë që kalonte, besohet të jetë filmuar në Pakistanin këtë muaj.

Ndiqeni videon për ta parë momentin.