E kujt më shumë se tetë motrave Mustafa i shkon kënga: Jena motra kallabllak?

Janë mjaft të kërkuara dhe të dashura për publikun, lirshëm mund të themi më të zëshmet e të gjitha kohërave.

Jemi mësuar që çdo herë secilën prej tyre ti shohim të rregulluara e të veshura serioze e me plot shije.

Fillimisht ishin të njohura vetëm Sahidja e Safetja, e tash po ia thonë këngës të gjitha kallabllak.

Madje, edhe Lulja nuk është se njihet pak, bile nuk ia lë mangut motrave të saj Sahides e Safetes.

Ajo njihet si motra më çapkëne prej tyre, ndoshta për arsyen se është edhe sugarica.

E pikërisht sot ka ardhur me një imazh më ndryshe se herav tjera, duke u veshur si kulleric duket se nuk e ka problem të ambientohet me çdo stil.

E normal se një bukurie të tillë edhe kullerizmi po i ka hije. / Kosovarja/.