​Ledri edhe Buta ishin vitin e kaluar më të kërkuarit e verës, njësoj do të jenë edhe këtë verë.

Përpos këngëve hit që kanë krijuar deri më sot, listës së këngëve të tyre i është shtuar edhe kënga ‘Merri, merri’,transmeton Indeksonline.

Këngë e përsosur në çdo detaj, me një videoklip shumë të shtrenjtë të realizuar në Amerikë. Padyshim dyshja duken me shumë stil, bashkë me menaxherin  tyre, që e bëri videoklipin edhe më të kompletuar.

Tekst, muzikë, realizim artistik, të gjitha këto mund t’i gjeni të përkryera në projektin e tyre më të ri.

Përderisa Ledri dhe Buta janë pjesë e estradës, padyshim shqiptarët nuk do të mbesin pa këngë perfekte, për të dëgjuar.

Rrallë kush mundet të realizojë një këngë të tillë, të cilën që sot e tutje e keni në kanalin ‘Youtube’.