Që kur hyri në mesin e artistëve siç është familja e Shyhretes, nuk mbeti kush pa u marrë e pa folur për të, e lëre me mediat rozë.

Learta Jakupi, u fol e u stërfol për martesën e saj deri në detajin e fundit e tani që është bërë nënën gati që dy vite, të gjithë sytë po janë edhe nga i biri.

Kjo pasi që Learta është më se aktive e sidomos duke postuar çdo dytën foto të djalit.

E imazhi i fundit e sjelli më ndryshe Matinin, i cili me një kapelë të vendosur mbi kokë, dhe me palltë, duket posi një “zotni”.

Po nuk ka nga të ngjajë, sepse është nip i dy familjeve vërtetë të zotnive.

SHPËRNDAJE