Ai përfaqëson politikën e jashtme të një shteti fqinj, dhe gjatë karrierës së tij politike u mor dhe vazhdon të merret edhe me Kosovën, duke u bere pengese ne cdo rast per shtetin tone.

Fotografia e këtij fëmije do t’iu lë pa frymë, pasi ai sot është një politikan i rangut të lartë.

Zëvendëskryeministri dhe njëherësh Ministër i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq, dikur zëdhënës i Sllobodan Millosheviqit, është i biri i një ish – polici nga Zhitoragja.

Gjë që e dëshmon edhe fotografia.

Ai edhe pse i vogël në moshë, në brez ka të vendosur një pistoletë.

SHPËRNDAJE