Vetura Golf 2 që vjen nga Boba Motoring në Gjermani, lë shumë vetura të tjera në gjumë.

Ky Golf ka 1,233 kuaj-fuqi dhe kapë 100kmh në vetëm 2,3 sekonda.

Shpejtësia maksimale e veturës është e panjohur pasi që askush që ka mendje nuk do ta çonte atë deri në shpejtësinë maksimale.

Shikojeni performancën e kësaj veture: