E gjitha ajo që bën Ryan është të marrë një lojë dhe ta shikoni teksa luan me të deri ditën tjetër kur merr diçka më të re.

Ryan është një Youtuber 7 vjeçar i cili është rënditur nga Forbes si një prej yjeve më të paguar të Youtube.

Aktualisht ai numëron 17 milion abonentë dhe videot e tij janë parë 25 miliardë herë.

Puna e tij është bëjë vështrimet lojërash. Kanali i tij në Youtube quhet Ryan ToysReview.

E gjitha ajo që bën Ryan është të marrë një lojë dhe ta shikoni teksa luan me të deri ditën tjetër kur merr diçka më të re.

Në Qershor të 2018-ës u tha se ai kishte fituar 22 milion dollarë.

Shiko Videon: