Ariola Maliqi, ka filluar të mos marrë insulinë në 48 orët e fundit.

Rezultatet e para të recetës së medituesit, Hetem Ramdani, dalin shëruese për një fëmijë.

Një fëmijë në Gjilan ia pa hairin recetës së medituesit Hetem Ramdani.

Në vend të kësaj, ajo po konsumon ushqime sipas rekomandimeve të medituesit.

T7 sjell rrëfimin e 9 vjeçares dhe familjarëve të saj.

I hodhi në shportë të borllogut insulinat nga të cilat ishte e varur qe dy vite.

9 vjecarja nga Gjilani, Ariola Maliqi, insulinat ja largoi nga përdorimi medituesi dhe studiuesi i fizikës kuantike, Hetem Ramadani, pas kontrollës tek ky i fundit.

Në vend të iliqeve, Ariola tash konsumon ushqim që po ia zëvendëson insulinën.

Si gjithë njerëzit në botë makarona shapgeat pasul kompira.

Tash ka më ka dhon ushqime shumë po më pëlqejnë.

Edhe babai i Ariolës, Emrush Maliqi thotë se menyjën e ushqimit të vajzës ia ndërroi komplet meditusi Hetem Ramadani.

“Pyetja e parë ka qenë çka ka hëngër çka ka pi kjo vajzë brenda ditës atëherë bashkëshortja e ka marrë fletorën dhe ka shënu gjatë tanë ditës çka hongër cka ka pi, edhe athëerë profesori tha duhet me ndërru këtë qasje komplet me recepturën e tina edhe fatëmirsisht dulë e suksesshme vajza është 48 orë pa insulinë”.

Babai i Ariolës, po ashtu tregon gjendjen e vajzës para ta dërgonte të bijën për kontroll te medituesi Ramadani, të cilin e falënderon për suksesin në shërimin e saj.

“30 njësi i ka amrrë brenda ditës, tani brenda 10 ditës kur kemi qenë te profesori tani qe 44 orë nuk ka marrë fare insulinë edhe pe ndiejnë vetën mirë. Qe 44 orë ska marrë insulinë edhe ishalla nuk merr mo kurrë. 6.30—35—Unë mundem me i falenderu pubnlikisht profesorit shpresoj qe edhe fëmijët e tjerë të kenë fatin si fëmija im”

E krejt këtë shërbim Hetemdani e ua kishte bërë familjës Maliqi pa pagesë.

E lumtur me shëndetin e vajzës është edhe nëna e Ariolës, Nizaqetja.

“Vajza është shumë më mirë se që ka qenë edhe e falenderojmë shumë profesor Hetem Ramdanin që u kujdes për vajzën nën stop gjdo orë edhe e përshndesum shumë edhe jemi tu ju përbajtë rescetursë së tina edhe Arijola është tu ju përmbajte”

Hetem Ramadani, kishte dhënë lajmin për shërimin e Ariolës, në një intervistë në T7.

Aty, kishte thënë se ka nisur të bëjë shërimin edhe të njerëzve të tjerë përpos familjarëve me metoda tjera jomjekësore.