Prej gati 40 vitesh, populli e njeh si humorist.

Ju njohim me djalin dhe nipin bukurosh të Cimës

Rasim Thaqi-Cima, në rininë e tij është marrë me futboll, e më pas është bërë humorist.

Edhe sot e kësaj dite, Cima mbetet aktiv dhe i pëlqyer me humorin e tij karakteristik. E kuptueshme, që tani nuk është i angazhuar si dikur, si në kohën e video-kasetave.

Cimes, i janë rritur fëmijët, martuar e bërë me fëmijë. Adelina, është më e njohura nga tre fëmijët, kjo për shkak të karrierës në muzikë.

Ne, ju njohim me Artanin, djalin e Cimes dhe gjithashtu të birin e Artanit, Ronin simpatik e me shumë stil.