Getoar Selimi ngjanë plotësisht me babin e tij. Geti dhe i ati, janë si dy pika uji.

Ai shumë shpesh publikon foto me të ëmën, duke mos e lënë anash as në intervistat e tij, shkruan Sovrani.

Mirëpo, për të atin ai ka folur rrallë, duke qenë kështu dhe fotot të pakta me të.

Në një foto të publikuar nga Liberiani, vëllau i Getit, shihet me babain e tij, e që ajo çfarë bie në sy është ngjashmëria tejet e madhe e tij me Getin.

SHPËRNDAJE