Bëhet fjalë për Florent Hasanin mik dhe bashkpuntor i Marinit, pjesmarrës në realizimin e dokumentarëve Gjurmë Shqiptare, në zonat më të thella e më të rrezikshme në Serbi.

Marin Mema thot se djem si Florenti duhet të jenë në pozicionet më të larta të Shtetit Shqiptar.

Shiko Videon: