Armend Rexhepagiqi shquhet për zërin e tij të rrallë dhe artin që bën.

Armendi ka qenë shumë shpesh preh e thashethemeve që qarkullonin vërdallë poshtë e lartë, por ai asnjëherë nuk është marrë me to.

Dikur e në një kohë, Armendi ishte pjesë e jurisë së një kompeticioni i cili mbahej në Shqipëri për zbulimin e talentëve të rinjë.

E atë kohë doli njëri nga konkurentët në këtë “spektakël”, i cili kishte zgjedhur që të paraqitej si Armendi.

Me të dal në skenë konkurenti i cili quhet Shpetim Vuciterna, Armend Rexhepagiqi mbuloi fytyrën e tij me duar, duke u ndje në siklet dhe i “turpëruar”.

A ishte i vetmi ky konkurent që imitoi kaq bukur Armendin? Sigurisht që po, ngase edhe vet Armendi e thotë se në mendje mbesin personat e tillë.

Ja dhe video kur del në skenë konkurenti, si reagon Armendi.

SHPËRNDAJE