Ndonjëherë faqet e internetit i ekzagjerojnë gjërat që i shesin.

Ka shumë raste që njerëzit zhgënjehen kur e pranojnë porosinë pasi që nuk është siç e kanë pritur.

Femrat në rrjetet sociale janë bërë bashkë dhe po postojnë zhgënjimët nga veshjet online.

Më poshtë keni disa fotografi që faqet e internetit ndryshe i reklamojnë në faqe dhe ndryshe janë në të vërtet./Indeksonline/