Lotina Haziri është njëra nga tri vajzat e politikanit Lutfi Hazirit.

Edhe vajzat e tjera të Lutfiut janë të bukura dhe me stil, por vëmendjen e publikut kohën e fundit e ka marrë më së shumti Lotina.

E krejt vëmendja publike u kthye ndaj saj, shkaku i një fotografie ku ajo shihej me Endritin e Hashim Thaçit.

U përflit se janë në një lidhje, por akoma nuk kanë dal as ta pohojnë e as mohojnë asnjëri.

E ju mund të pyetni se kujt i ngjau kjo vajzë kaq bukuroshe? Lutfiut apo së ëmës?

Ne ua sjellim këto foto familjare, e ju vendosni se kujt i ngjanë më shumë Lotina.