Bukuritë e rralla natyrire bë vebdub tibë kanë filluar të zbulohen dita-ditës nga fotografët e rinj të cilët nuk ngurojnë të bëjnë shëtitje të ndryshme si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri për të zbuluar pamje të bukura.

Edhe fotografi i njohur ka bërë një shëtitje në Shqipëri ku dhe ka hasur në një bukuri vërtet të rrallë natyrore.

Është fjala për një lum në mes të borës në një mal, i cili duket tamam si sy.

Vendi quhet “Syri i bjeshkës shqiptare”, ndërsa për ta parë ne, atë e ka publikuar biologu Arben Palushi, më pas edhe Mimi Kodheli.

Kjo pamje jo vetëm neve si shqiptar, por të gjithë po i mahnitë.

Vendi ku ndodhet “Syri i bjeshkës shqiptare” thuhet se është në Bicaj të Kukësit.

Vlen të cekim se ka zëra që thonë se kjo pamje nuk ndodhet në Shqipëri por në Amerikë!