Tendenca për ta bërë shpesh xheloze Fiorentinë dikur nënkuptohej thjeshtë si shaka për të provokuar, por që pas përfundimit të Big Brother doli e kundërta e asaj që pretendohej.

Lidhja e tyre bëri bujë një kohë të gjatë në mediet rozë falë krizave e falsitetin në relacionin që patën krijuar, shkruan Kosovarja.

Gjithcka ishte e qartë edhe për syrin e publiku se nga ana e Fiorentinës konsiderohej mjaft e sinqertë dhe reale ashtu sic u cilësua me qindra herë, por e njëjta nuk mund të thuhet edhe për Olsin.

Po, Olsi krijoi raporte të tjera, madje me gjasë me zeshkanen që Kosovarja i sjell me foto për ju kur të dy shihen në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Gjithsesi, Fiorentina tashmë ka nisur një karrierë e cila me shumë gjasë do e orientojë drejt suksesit, derisa Olsi nuk po i ndalon intrigat përmes rrjeteve sociale e adresimeve kundrejt ish banores në fjalë.

Me këtë zeshkane e tradhëtoi Olsi i Big Brother Fiorentinën!

/Kosovarja/