Behgjet Pacolli nga AKR -ja është i martuar me bionden bukuroshe, Maria, e cila është nga Saint Petersburg i Rusisë.

Maria, merret me jetë artistike.

Ajo është bashkëshortja më e arrirë në nivelin artistik, prej bashkëshortëve të tjera të liderëve të tjerë.

Me Behgjetin ajo ka dy djem dhe një vajzë dhe jeton një jetë shumë të lumtur.