​Një paciente që ankohej nga dhimbja e veshit ka shkuar në Spitalin Amerikan të Tiranës për një vizitë, por ajo që ka zbuluar doktori është shokuese.

Otorinolaringologu Alfred Aga, i cili ka postuar edhe videon në rrjetet sociale, tregon momentin kur nga veshi i pacientes nxjerr një mizë gjigante të gjallë, transmeton Neësbomb.al.

Kjo video u publikua gjatë verës mirëpo zgjoi kurreshtjen e shumë qytetarëve nga ajo që panë.

Veshët janë mjaft të ndishëm dhe duhet bërë shumë kujdes se si i trajtojmë.

Gjithsesi rastet më të shpeshta paraqiten gjatë verës, kur qytetarë ja mësyejn plazheve e pishinave.

“Surpriza gjatë punës në verë… thesare brenda kanalit të veshit”, shkruan Aga teksa postonkëtë video.