Listën e kanë bërë publike dy aktivistët, Pajtim Demaj e Lirim Selmanaj, nderkohë është duke qarkulluar edhe tek aktivistët tjerë, transmeton lajmi.net.

Disa nga aktivistët e krahut të Albin Kurtit nxirren në publik edhe pagat mujore të aktivistëve të kësaj lëvizje që sot dhanë dorëheqje.

“Totali 10,150 €/muaj, pa i përfshire ata qe i mbajnë afër vetes me benificione anësore e me paga te ulëta. Kaq i kane kushtuar Lëvizjes te dorëhequrit e sotëm”, ka shkruar Demaj në fb, duke e radhitur një listë me emrat e të dorëhequrve si dhe shumën pagave mujore.

Më poshtë mund të shihni postimin e plotë të Demajt:

Nol Nushi – 600€/muaj

Teute Rrusta – 600€/muaj

Zgjim Hyseni – 600€/muaj

Dren Kukaj – 600+€/muaj

Etleva Malushaj 500€/muaj

Anita Shabani 600+€/muaj

Adea Batusha 450€/muaj

Muhamet Bytyçi 650€/muaj

Ilir Cacaj 600€/muaj

Gurjeta Zeka 450€/muaj

Naim Jakaj 1000€/muaj

Marigone Drevinja 500€/muaj

Gezon Kastrati 450€/muaj

Adem Megjuani 600€/muaj

Veton Dragusha 450€/muaj

Agron Kabashi 450€/muaj

Shprese Sejdiu 600€/muaj

Adonis Tahiri 450€/muaj (minimalisht)

Totali 10,150 €/muaj

Pa i perfshire ata qe i mbajne afer vetes me benificione anesore e me paga te uleta. Kaq i kane kushtuar Levizjes te dorehequrit e sotem.