Majlinda tanimë më duket tejet femër tërheqëse, e shumë e bukur por a ishte gjithmonë kështu?

Majlinda Zeka gëzon famë falë lidhjes me reperin e njohur e shumë të dashur për publikun Kastriotin i njohur si Majk.

Kjo lidhje nuk ka pasur jetëgjatësi dhe kështu çifti kanë ndarë rrugët, ndonëse nga kjo lidhje erdhi vogëlushi i quajtur Roan.

Këto janë vetëm disa fotografi që tregojnë se si bukuroshja dukej vite më parë, fotografi këto të cilat ju sjell Sovrani.