Kim Kardashian festën e Halloween e ka filluar kogja herët këtë vit, duke marrë pjesë në shumë festa të organizuara.

Ajo është shndërruar në personazhe të ndryshme dhe ajo me qëllim kishte zgjedhur ato me seksi, si Marline Monroe dhe personazhi i vizatuar Jasemin.

Por dje ajo ka zgjedhur një personazh më të vjetër por shumë seksi dhe në zë kohën e saj, ajo është Selena Quintanilla dhe Kim dukej pothuajse kopja e saj.

Seksi dhe e bukur, kjo është Kim.