Reperi i njohur Cozman është shumë i pëlqyer për publikun

Ai po shijon një periudhë të bukur të jetës, ai kohë më parë prezantoi të dashurën e tij në një darkë familjarë, por ai këtë pjesë e mban larg jetës publike, shkruan Kosovarja.

Atë ç mund të shohim në profilin e tij në ‘Instagram’ është puna dhe aktivitet rreth muzikës. Kënga e tij e fundit ishte ‘Prej Tirones’ në bashkëpunim me Agon Amigën. Ndërsa ditët e fundit e kemi parë të shoqëruar shumë më djemtë e labelit ‘ThreeDots’.

Ai është në përgatitje e sipër edhe të këngës së radhës që pritet të vijë së shpejti. Përkrahë punës normalisht shkon edhe kujdesi ndaj vetës. E për një freskim ai ka shkuar të frizeri duke shkruar edhe këtë ‘Me freskoj vëllai’ duke i hedhur dhe një ‘diss’ njërit nga miqtë e tij me ato shakat që ata përdorin në mes tyre. /Kosovarja/

Shikoni nga kush po freskohet Cozman