Komediani i famshëm Jay Leno ka prezantuar Shoë Tonight në NBC që nga 1992.

Jay Leno, një yll amerikan, bleu një rezidencë prej 13.5 milionë dollarë në anën e oqeanit të zonës së Portit të Ri në Rhode Island.

Leno filloi të paraqiste programin e tij të shfaqjes në vitin 2009 dhe po bën hapa përpara për karrierën e tij.

Shtëpia, e ndërtuar në një sipërfaqe prej 9 hektarësh, ka një sipërfaqe prej rreth 1500 metra katrore. Rezidenca Seafair, 14 dhoma gjumi dhe 17 banjo duken mjaft të mrekullueshme për të bërë edhe rezidencën e famshme të famshme të Gatsby.

E ndërtuar në vitin 1936, arkitekti i njohur James Mackenzie Jr., i cili shërbeu në renovimin e Monumentit të Shtëpisë së Lirisë.