Vetë nga emri kupton që mund të jetë një regjim i rreptë i të ushqyerit ndaj nëse nuk keni një disiplinë të fortë mos u mundoni ta mbani.

Ky plan ushqimor do t’ju bëjë të bini 4.5 kg në 3 ditë.

Dita e parë

Mëngjesi: Një fetë bukë e thekur me gjalp kikiriku, gjysmë qitro, një filxhan çaj apo kafe

Dreka: Një fetë bukë integrale, më pak se 100 gr peshk ton, çaj apo kafe sipas dëshirës

Darka: 85 gramë mish të përgatitur me pak bizele, një mollë, gjysme banane, një kupë akullore.

Dita e dytë

Mëngjesi: Një fetë bukë e thekur, një vezë e zier, gjysmë banane, çaj apo kafe sipas dëshirës

Dreka: Një vezë e zier, një fetë djathë i bardhë, 5 biskota, çaj apo kafe.

Darka: Një karotë dhe brokoli të zier, gjysmë banane, një kupë akullore me vanilje.

Dita e tretë

Mëngjesi: Djathë, 5 biskota, mollë, çaj apo kafe

Dreka: Një fetë bukë, një vezë, çaj apo kafe sipas dëshirës

Darka: Peshk ton, gjysmë banane, një kupë akullore

Shënim: çajin apo kafenë duhet ta pini me shumë pak sheqer.