Mihrije Braha prej vitesh njihet si një nga solistet e estradës sonë

Së fundmi ajo iu ka përkushtuar më shumë biznesit të vet të cilin e ka hapur dhe po reklamon fustane nga më të bukurit.

Por, një foto e saj e fundit ka befasuar të gjithë ndjekësit e Mihrijes.

Ajo kësaj radhe është shfaqur pa fustan!

Nuk dihet nëse këngëtarja është lodhur nga fustanet e bukura dhe solemn, e ka vendos që të duket më ndryshe me “trenerka”.

Por, edhe pse e veshur sportive, ajo prapë rrezaton bukuri.

SHPËRNDAJE